Ondernemers van de week - Ferrick & Jonathan

 

De ondernemers van deze week zijn: Ferrick van Dongen en Jonathan Schaap!

 

Ferrick van Dongen en Jonathan Schaap hebben nu zo’n twee jaar samen hun bedrijf Creatieve Weg. Creatieve Weg organiseert creatieve sessies met studenten voor organisaties.

 

Ferrick: “vanuit Creatieve Weg realiseren wij omzetverhoging voor organisaties door de kennis van studenten in te zetten om marketing gerelateerde uitdagingen aan te pakken”. De heren hebben onlangs nog een creatieve sessie gehouden voor de Gemeente Groningen, met als uitdaging hun inkoopbeleid. Momenteel werken ze deze sessie uit zodat er ook daadwerkelijk veranderingen kunnen worden doorgevoerd.

 

Ongedwongen
In De Chemie hebben Ferrick en Jonathan een Premium werkplek. Ferrick: “een aantal maanden geleden mochten wij tijdens een Chemiebo een workshop faciliteren. Sindsdien zijn we blijven plakken!” Het bevalt de heren goed in De Chemie: “we werken hier tussen enthousiaste ondernemers in een ongedwongen en open sfeer”.

 

Tot slot: Hoe ziet jullie ideale lunch eruit?
“Op het dakterras in de zon, met een lekker soepje” zegt Ferrick. Jonathan ‘luncht’ de hele dag door en eet het liefst tosti’s en broodjes gezond.

 

Lees hier meer over Creatieve Weg: http://www.creatieveweg.nl/

1234964 995656677126408 31560718519426649 n