Ondernemer van de week - Harm Jan

 

Ondernemer van de week: Harm Jan Greiner

Harm Jan heeft Facility Management gestudeerd aan de Hanzehogeschool Groningen en bestiert nu in totaal drie bedrijven: Nordface, Crème Brûlée enNordface Events & Activities. Vanuit Nordface houdt Harm Jan zich al negen jaar bezig met DJ werkzaamheden door het hele land, van kroeg tot club!

Als DJ is hij tevens actief in het bijzonder stijlvolle DJ-duo Crème Brûlée, dat nu 2,5 jaar bestaat. De muziekstijlen die ze draaien zijn electro swing, soul en groove. Het duo draait voornamelijk met een nachtclub-achtig decor als DJ act.

Zijn derde bedrijf, Nordface Events & Activities, is een jong bedrijf dat zich richt op het organiseren van sportieve activiteiten, bedrijfsuitjes en events op 't Strandheem in Opende.

 

Aan welke projecten werk je momenteel?
“In samenwerking met Het Pakhuis ontwikkelen wij momenteel een dinerquiz die georganiseerd wordt in maart. Voor Crème Brûlée ben ik bezig met een opdracht tijdens het Filmfestival in het Groninger Forum, hier ga ik drie dagen draaien. En hiernaast ben ik nog bezig met een nieuw product voor ‘t Strandheem: Archery Tag. Dit is een soort paintball, maar dan met pijl en boog.’’

 

Hoe bevalt het werken in De Chemie?
“Het bevalt hier prima, er heerst een no-nonsense cultuur en we zitten op een erg gave locatie. Ik vind het fijn dat ik altijd in De Chemie kan werken omdat ik mijn eigen sleutel heb. Verder vind ik het prettig om te sparren met andere ondernemers.’’

 

Tot slot: hoe ziet jouw ideale lunch eruit?
“Rond 4 uur in de middag, omgeven met gezellige mensen en het liefst een beetje voedzaam en gezond!’’

 

Benieuwd naar de vele talenten van Harm Jan? Kijk hier eens. 

Harmjan2