Ondernemer van de week: Kevin Roossien

 

Hoe heb je De Chemie gevonden?

"De vorige eigenaresse van The Bootcamp Club Groningen, (die ook te vinden is in een eerdere ondernemer van de week) huurde een werkplek in De Chemie. Hierdoor was de keuze om het bedrijf op deze werkplek voort te zetten snel gemaakt. Daarnaast kende Kevin de eigenaar van De Chemie, Martin, wat een vertrouwde omgeving creëerde".

 

In de binnenstad van Groningen bootcampen? Hoe dan!?

Kevin: ”Overal en nergens. Al onze locaties in Groningen zijn heel tof. Alle obstakels in de stad zijn te gebruiken voor een training. Muren, bankjes, paaltjes, je kunt overal oefeningen bij doen. Niet alleen wordt er in de stad getraind, maar ook in de parkenbossen en op grasvelden. Je wijkt hier van de paden af en gaat dwars door de natuur. Dit geeft je echt een gevoel van ‘back to basic’. Je bent samen als groep en je hoofd is helemaal leeg na een training. Het groepsverband geeft je die extra drive waardoor je je voldaan voelt na elke training en bovendien heb je heel veel energie".

 

Hebben jullie momenteel mooie projecten lopen?

Sinds 1 januari dit jaar zijn wij gestart met het geven van business bootcamptrainingen. Dit houdt in dat wij bootcamptrainingen beschikbaar stellen bij bedrijven in de lunchpauzes of na werktijd. Mensen die op kantoor werken kunnen zo snel omkleden en gaan sporten. Een groot voordeel van de business bootcamptrainingen is de vrije tijd die je creëert. Je verliest geen tijd om naar de sportfaciliteit te reizen omdat het in de lunchpauzes of na werktijd wordt gegeven. Zo kan iedereen vanuit kantoor in de buitenlucht sporten, hierna lekker naar huis gaan en blijft er in de avond meer tijd over.

 

Vanaf 12 maart starten wij een evenement met Nederlands Ruigste, namelijk: Nederlands (Gronings) Ruigste. Hierbij gaan we op zoek naar de meest fitte man of vrouw van Groningen! Dus denk jij de meest fitte man of vrouw van héél Groningen te zijn? Geef je dan snel op via het event: https://www.facebook.com/events/636964939784069.

Of meld je hier direct aan!

 

Voor de sporters zeer belangrijk: Wat is de perfecte bootcampmaaltijd?

Kevin: “Als je veel getraind hebt is het belangrijk dat je de magnesium en eiwitten in je lichaam weer aanvult. Hierbij is het ook belangrijk dat je genoeg vocht (water) binnen krijgt”.

 

Kevin’s adviesmaaltijd luidt:

Een goedgevulde maaltijd bestaande uit:

-    Een kwart aardappels, pasta of rijst

-    Een kwart vlees

-    Een helft groenten

 

“Verder is het goed om op de ingrediënten te letten die je gebruikt. Gebruik bijvoorbeeld roomboter in plaats van margarine. Neem volle kwark in plaats van magere kwark. Noten en avocado’s zijn goede tussendoortjes en bevatten veel gezonde vetten”, aldus Kevin.

 

Gratis een bootcamptraining van Kevin proberen? Meld je dan snel aan op: www.thebootcampclub.nl/nl/groningen